mandag den 13. august 2012

Marengs flop!

Så skulle der laves marengs for første gang og se lige hvor flotte de blev! Not! Hvordan laver man så rigtige marengs??

3 kommentarer:

  1. Er sikker på de smagte rigtig lækkert selvom de var lidt flade. Tror ikke hviderne har været pisket længe nok, "dejen" ser lidt flydende ud.
    Ved ikke om du har brugt håndmixer eller røremaskine, men piskning i rigtig lang tid, plejer at være godt. Skålen skal nærmest kunne vendes på hovedet uden at dejen falder ud.
    Næste gang lykkes de :-)

    SvarSlet
  2. Synes også dejen ser for flydende ud. Hvor gamle var dine æg? Men i hvert fald skal man have en hvis mængde sukker til æggehviderne, og der skal piskes længe, som Karina siger, så du kan vende skålen på hovedet og ikke få marengs i hovedet. Og så skal dejen afsætte "toppe" når du tager piskeriset op.
    Det ser ud som om du har har puttet nogle nødder eller chokolade i, måske kunne det have gjort dejen tungere.

    Jeg pisker gerne æggehvider lidt først inden jeg smider sukker i, lidt som hende her: http://susanneinterior.blogspot.dk/2010/05/perfekte-luftige-marengspikekyss.html

    Husk lav temperatur og lang tid i ovn, så de tørrer ud.

    SvarSlet
  3. Hviderne skal piskes godt stive inden sukkeret tilsættes lidt af gangen. Og så piskes der videre, marengsmassen skal være ret sej.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...